Khamis, 16 Disember 2010

Jom tambah pendapatan dengan YouthSays



Assalamualaikum dan selamat sejahtera ... hari ni aku nak kongsi dengan korang tentang YouthSays .Ramai yang dah join.YouthSays ni menarik sebab dengan promote kempen yang diberi... korang akan diberi rm0.20 sen Per Klik... korang hanya perlu promote link di Facebook,Twitter atau di tempat lain...

Selain tu,korang akan dibayar rm1.00 ...banyakkan... hanya dengan invite kawan gune refferer link kita,tapi akan dibayar jika kawan tu promote sekurang2nya 1 kempen... sangat mudah.Minimum cash out ialah RM50 .Jadi,cukup rm50 je korang dah boleh keluarkan duit melalui bank transfer ,bukan paypal. dibayar guna Ringgit malaysia tu... ape lagi?jom la join youthsays dan promote kempen yang diberi...


Baca dan klik dimana2 gambar/kempen disekitar blog ini jika berminat . :) 

(lebih kurang macam nuffnang gak... tpi lain :D)

21 ulasan:

  1. PENSIL ahli YS jugak...

    Best kan!!!

    BalasPadam
  2. Yup.. aku pn ahli YS! he3. Cayok2~ :)

    BalasPadam
  3. Pls click this link and “Like” Azham Vosovic’s comment yea?
    http://apps.facebook.com/asx-perience/?page=scenario-5.php

    BalasPadam
  4. err~
    tak sanggup nak curang ngn incik nuff....
    tapi masyukk jugak kan youthsays nih ekk....
    sng ke nak dpt org click ?

    BalasPadam
  5. Sy pun dah join YS. Tapi tak berapa nak aktif. Huhu...

    BalasPadam
  6. wah..da taw tp x join..he3..cepat ke dapat hsil ngan ys?

    BalasPadam
  7. YS club juga..
    cikit lagi nk cashout... xtau nk promote kat ne dh ;)

    BalasPadam
  8. ritu jawab sebey sampai 1 jam tuk dapat RM5.huhu~

    BalasPadam
  9. aku po da YS tpi mlas nk buat cmpaign..hehe

    BalasPadam